laten we het internet verbeteren
met goede verbindingen

zakelijk internet zoals het hoort

internet verbindingen  op maat

Snel, stabiel zakelijk internet? Altijd en overal? Daar gaat het om. Mailen, surfen, internetbellen, online zakendoen of grote databestanden verzenden. Wij brengen met jou alle wensen en behoeften in kaart en bieden zakelijk internet dat perfect aansluit op jouw bedrijf. 

vdsl mogelijkheden

vdsl bied hogere snelheden aan en gaat via het kopernetwerk van KPN. Met vdsl wordt er gebruik gemaakt van een andere techniek en bied meer upgrade mogelijkheden. Wij zorgen voor de levering en configuratie van de modem.

Type max Download max Upload
vdsl
100Mb
30Mb
vdsl
200Mb
30Mb

bvdsl mogelijkheden

Wil je de werkelijke snelheid behalen, dan kun je ook kiezen voor een bvdsl verbinding. Deze verbinding maakt gebruik van dezelfde techniek als vdsl maar wordt geleverd over 2 aderparen. Hierdoor wordt de snelheid gebundeld. Wij zorgen voor de levering en configuratie van de modem.

Type max Download max Upload
bvdsl
100Mb
30Mb
bvdsl
200Mb
60Mb

zyxel & DCG Connect

De zekerheid van een werkende verbinding

Op al onze vdsl en bvdsl internet diensten leveren wij een eigen modem. Deze wordt door ons geconfigureerd, geïnstalleerd en beheerd. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je verbinding op de juiste manier wordt opgeleverd en aan alle eisen voldoet om de stabiliteit te kunnen garanderen.

wij adviseren je graag

Wil je graag meer informatie over onze vdsl/bvdsl verbindingen? Wanneer je je naam en telefoonnummer achterlaat nemen wij contact met je op. 

fiber, snelheid en stabiliteit

fiber verbindingen

Fiber wordt geleverd over een glasverbinding. Deze techniek zorg voor een gelijkwaardige download en upload snelheid en een hogere snelheid. Deze type verbinding bied uiteindelijk mogelijkheden om snelheden van 1000Mb + te halen. Met fiber ben je voorbereid op toekomst en groeit de verbinding eenvoudig mee.

ftth mogelijkheden

ftth staat ook wel voor Fiber To The Home. Hierbij wordt er een glasverbinding aangesloten op het adres waar de levering moet plaats vinden en bied een directe verbinding met het internet.Wij zorgen voor de juiste modem / firewall zodat je zonder zorgen gebruik kan maken van een snelle verbinding.

Type max Download max Upload
ftth
50Mb
50Mb
ftth
100Mb
100Mb
ftth
200Mb
200Mb
ftth
500Mb
500Mb

ftto mogelijkheden

ftto staat ook wel voor Fiber To The Office. Deze verbinding is vrijwel gelijk aan de ftth verbinden met uitzondering op de SLA. Met deze verbinding ben je enigszins duurder uit maar bied wel een snellere response tijd bij een eventuele uitval van de verbinding. Afhankelijk van de eisen bied deze verbinding meer garanties van beschikbaarheid. Wij zorgen voor de juiste modem / firewall zodat je zonder zorgen gebruik kan maken van een snelle verbinding.

Type max Download max Upload
ftto
50Mb
50Mb
ftto
100Mb
100Mb
ftto
200Mb
200Mb
ftto
500Mb
500Mb

unifi & DCG Connect

De zekerheid van een werkende verbinding

Op al onze ftth en ftto internet diensten leveren wij een eigen modem/firewall. Deze wordt door ons geconfigureerd, geïnstalleerd en beheerd. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je verbinding op de juiste manier wordt opgeleverd en aan alle eisen voldoet om de stabiliteit te kunnen garanderen.

wij adviseren je graag

Wil je graag meer informatie over fiber verbindingen? Wanneer je je naam en telefoonnummer achterlaat nemen wij contact met je op. 

ipvpn, alle vestigingen verbonden

ipvpn oplossing

Met ipvpn bieden wij je een vpn verbinding tussen alle vestigingen. Deze verbindingen worden samen gebracht in een private cloud waarmee alle netwerkstromen gecentraliseerd worden en vestigingen onderling verbonden zijn. Hierdoor is het mogelijk om meerdere kantooroplossingen te benaderen zonder dat er een vpn client gestart hoeft te worden en wordt de data beveiligd verzonden en ontvangen.

uitstekend beveiligd

geen gedoe met verschillende vestigingen

Wil je meerdere vestigingen met elkaar verbinden? Wij kunnen dit voor je verzorgen via het netwerk van DCG Connect. Al onze internet verbindingen zijn geschikt voor ipvpn en  kunnen zonder grote investeringen worden geactiveerd en geconfigureerd. Met de ipvpn van DCG Connect heb je de zekerheid van een gezamenlijk vpn netwerk met de beste snelheden en zonder downtime.

wij adviseren je graag

Wil je graag meer informatie over IPVPN? Wanneer je je naam en telefoonnummer achterlaat nemen wij contact met je op. 

meer mogelijkheden

je netwerk ook geregeld

Heb je op dit moment al een netwerk en werkt deze niet naar behoren? Ook daar kunnen wij je bij helpen. Met unifi zorgen wij voor uitstekende netwerk hardware die bij iedere organisatie en ieder budget past. Tevens verzorgen wij het beheer en monitoren wij het verkeer. Hiermee heb je de zekerheid van de laatste updates en directe actie bij eventuele incidenten