met de juiste hardware
heb je het beste netwerk

zakelijk netwerk zoals het hoort

ubiquiti bied het beste voor de juiste prijs

Wij bieden alleen de beste hardware zodat je verzekerd bent van een goed werkend netwerk. Daarnaast staan onze specialisten klaar om het netwerk voor je te beheren en te monitoren. Onze hardware staat 24/7 in verbinding met onze monitoring tool, hierdoor zijn wij altijd op de hoogte bij eventuele issues en kunnen wij meteen acteren.

unifi firewalls, switches en accesspoints

zowel bedraad als draadloos verbonden

Wij bieden zowel firewalls, switches en accesspoints aan van unifi. Deze combinatie van hardware zorgt niet alleen voor het beste netwerk maar bied je ook inzicht in het verkeer, de apparaten en het eenvoudige beheer van je wifi netwerk.

wij adviseren je graag

Wil je graag meer informatie over onze unifi netwerk producten? Wanneer je je naam en telefoonnummer achterlaat nemen wij contact met je op. 

unifi, toegangsbeveiliging

beheer de toegang tot je bedrijf

Met unifi access heb je volledige controle over de toegang tot en binnen je bedrijf. Alle rechten zijn te beheren vanuit een gecentraliseerde portal. Met dit geavanceerde systeem kun je zelf gebruikers aanmaken, beveiligings-niveaus instellen en de toegangsrechten opheffen. Daarnaast registreert het systeem de aanwezigheid van gebruikers binnen je bedrijf. Je kunt in een oogopslag zien welke gebruikers aanwezig zijn.

optimaliseer de beveiliging van je gebouw

Bekijk realtime toegangslogboeken, bezoekersverkeer en toegangsvideo vanaf één enkel dashboard.

naadloze netwerkintegratie

Integreer je Access-apparaten eenvoudig in een nieuw of bestaand UniFi-systeem.

wij adviseren je graag

Wil je graag meer informatie over IPVPN? Wanneer je je naam en telefoonnummer achterlaat nemen wij contact met je op. 

unifi & DCG Connect

De zekerheid van een werkende verbinding

Op al onze ftth en ftto internet diensten leveren wij een eigen modem/firewall. Deze wordt door ons geconfigureerd, geïnstalleerd en beheerd. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je verbinding op de juiste manier wordt opgeleverd en aan alle eisen voldoet om de stabiliteit te kunnen garanderen.

unifi, camerabeveiliging

altijd zicht op je bedrijf en eigendommen

Met unifi camerabeveiliging heb je altijd en overal zicht op de ruimtes die voorzien zijn van camera’s. Ook kunnen op basis van de bewegingen acties worden uitgevoerd. Met unifi heb je altijd de zekerheid dat meerdere systemen gekoppeld kunnen worden waardoor de mogelijkheden onbeperkt zijn. Een uitstekende investering voor de toekomst

monitor wat het belangrijkst is vanaf elke locatie.

Bouw een gepersonaliseerde UniFi Protect-implementatie die voldoet aan je unieke beveiligingsbehoeften.

unifi network video recorder pro

De UNVR-Pro is een netwerkvideorecorder van bedrijfsklasse die tot 60 dagen aan video van 20 4K-camera’s of tot 30 dagen aan video van 60 HD-camera’s kan opslaan.*

voor iedere locatie een passende camera

Leg 4K Ultra HD-video vast die gedetailleerde beelden levert van kentekennummers, gezichten en meer. Uiterst scherp beeld op de momenten dat het nodig is.

wij adviseren je graag

Wil je graag meer informatie over IPVPN? Wanneer je je naam en telefoonnummer achterlaat nemen wij contact met je op. 

zyxel & DCG Connect

De zekerheid van een werkende verbinding

Op al onze vdsl en bvdsl internet diensten leveren wij een eigen modem. Deze wordt door ons geconfigureerd, geïnstalleerd en beheerd. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je verbinding op de juiste manier wordt opgeleverd en aan alle eisen voldoet om de stabiliteit te kunnen garanderen.